Sale

Business Agenda 2024

10,95

Jouw werk en afspraken organiseren vanuit rust en ruimte? Ontdek de Business Agenda 2024: een stijlvolle en overzichtelijke jaaragenda voor ondernemende vrouwen.

Deze Engelstalige agenda daagt je uit tot groei en ontwikkeling, zonder je af te leiden van waar het om gaat: het organiseren van je tijd. Het is een luxe én eenvoudige agenda met veel notitieruimte en inspiratie, die makkelijk is mee te nemen onderweg.

Dankzij de handige indeling, waarbij iedere week gespreid is over twee pagina’s, heb je veel schrijfruimte voor al je afspraken en to-do’s. Je kunt deze dagelijks zelfs per uur noteren.

> Bekijk hier het inkijkexemplaar

Kenmerken van deze agenda

 • Formaat: 17 x 22,5 cm
 • Hardcover, ronde hoeken
 • Engelstalig
 • Bewaarmapje achterin
 • Start op maandag
 • Kolommen met tijden
 • Weekindeling: 7 dagen over 2 pagina’s gespreid
 • Dichtbindelastiek
 • 2 leeslinten
 • Luxe, crèmekleurig papier
 • Binnenwerk in één kleur
 • 192 pagina’s
 • ISBN 9789491808890
Uitverkocht

10,95

Uitverkocht

Uitgebreide omschrijving

De Essencio Business Agenda is speciaal ontworpen voor ondernemende vrouwen die graag een zakelijke agenda gebruiken met een luxe design. Dit zie je terug in het fijngevoelige en overzichtelijke ontwerp, maar ook in de inhoud. De Business Agenda bevat volop inspiratie rond thema’s zoals stilte, natuur, geluk, persoonlijke groei en spiritualiteit.

“Sit and ponder in awe and wonder.
- Elise Burggraaf 

Iedere week word je uitgenodigd om na te denken over een bijzondere quote, reflectievraag of note-to-self. Om jouw ideeën en plannen alle ruimte te kunnen geven, is er veel plaats voor persoonlijke notities en to-do’s. Achterin is zelfs een notitieboek opgenomen van maar liefst 48 pagina’s en een opbergvak. Inmiddels heeft deze agenda een zeer grote groep trouwe fans aan zich weten te binden.

Naast de Business Agenda, is er ook een Essencio Agenda in klein formaat (A6) en in groot formaat (A5). Deze full color agenda’s hebben een andere indeling en zijn verrijkt met overdenkingen. En ken je de Familieplanner al?

Wat klanten zeggen

“De Business Agenda geeft mij alle ruimte om te tekenen, te schrijven en lijstjes aan te leggen. Het papier is ook heel erg fijn. Het voelt zacht aan en is dat is voor mij echt belangrijk. Ook de leeslinten en quotes vind ik heerlijk. Ik ben echt verknocht aan deze agenda en hoop hem nog jaren te gebruiken.”

“Ik gebruik de Business Agenda, vanwege de mooie platte vorm en de indeling van de week. Het per uur kunnen noteren en alle werkdagen in beeld hebben, vind ik fijn. Ook de ruimte links voor to-do’s is prettig.”

“Al jaren gebruik ik de Business Agenda: fijn, mooi, praktisch en overzichtelijk.”

“Ideaal formaat, prachtige kaft en rustige inhoud met aandacht voor structuur en zelfliefde. En dat voor een betaalbare prijs. Ik ben verliefd. Echt waar.”

“Ik ben al maanden op zoek naar de juiste agenda, wat was dat een moeilijke zoektocht. Maar het was het wachten waard. Dit is echt wat een agenda hoort te zijn. Handig, leuke lay-out en veel schrijfplaats. Ik raad ‘m iedereen aan!”

“Enorm prettig om mee te werken. Grote schrijfvlakken en lekker veel notitieruimte achterin. Papier heeft mooie prints.”

“Mooi overzichtelijk, rustig en duidelijk. De kleine tekst elke week vind ik fantastisch; het valt niet op, maar toch valt mijn oog er op de meest onverwachte momenten op.”

“Ik wil jullie bedanken voor deze fijne agenda. De Business Agenda 2020 t/m 2023. Heel fijn formaat. Handig de kolom project notes voor in de week. Heel fijn dat alle dagen van de week ruimte hebben (ook zaterdag en zondag, heel fijn als je ook in het weekend werkt) en de ruimte om de dagen heen om wat op te schrijven! Ik ben nu al een paar jaar fan. Ooit gevonden na een grondig onderzoek, zowel online als in de winkels. Kijk er elkaar jaar weer naar uit.”

“Fijne indeling, mooie lay-out en vooral de verticale weekindeling (kolommen) met tijdsweergave geeft een duidelijk overzicht van de dag én week.”

‘Voor mij blijft de Business Agenda voor het vierde jaar op rij de ideale werkagenda. Prettig overzichtelijk en je kan je blik altijd richten op een fijne quote. Het is een agenda die inspireert en rust uitstraalt’

‘Toen ik via een vriendin de Business Agenda leerde kennen was ik zo blij! Een agenda ingedeeld op uren en met voldoende ruimte voor kleine notities, mooie teksten en een heel mooi, rustig design. ... De agenda helpt mij om rustmomenten in te plannen en wat te vertragen.’

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio-vertraag-en-verwonder-stijlvolle-A4-poster-siergras-natuur-rust-Margreet-Kattouw21

Kaartenset - Vertraag en verwonder

Set ansichtkaarten zonder tekst
7.95

Sale

Essencio Agenda 2024 groot - A5 - vertraag en verwonder - jaaragenda - week agenda - quotes - natuur foto's - praktische en mooie agenda 2

Essencio Agenda 2024 – A5

Thema: 'Vertraag en verwonder'
9.50
Essencio Notitieblok LICHT to do – or not to do

Notitieblok - To do (or not to do) - licht

To-do & not-to-do-list
6.95