Sale

Essencio Agenda 2023 – A5

9,50

Wil jij je tijd plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de praktische en stijlvolle Essencio Agenda 2023 in groot formaat (A5), met als thema ‘Rust en beweging’.

Laat je inspireren door de betekenisvolle quotes, reflectievragen, korte overdenkingen en het fijngevoelige ontwerp – geïnspireerd door de natuur. Ook is er veel ruimte voor het opschrijven van je notities, herinneringen en dankbaarheid.

NIEUW: Luxe, gebonden editie
Dit jaar verschijnt de vertrouwde Essencio Agenda in een nieuw jasje: zonder ringband, maar als een luxe, gebonden uitgave. Door deze speciale binding blijft de agenda beter openliggen, voor nog meer schrijfplezier.

> Bekijk hier het inkijkexemplaar

De Essencio Agenda is ook verkrijgbaar in klein formaat (A6), Business Agenda 2023 en als Essencio Familieplanner 2023.

Kenmerken van deze agenda
 • Formaat: A5 (210 x 150 mm)
 • Stevige cover met goudfolie
 • Luxe, gebonden uitgave
 • Dichtbindelastiek
 • Leeslint
 • Geheel full color
 • Opbergvak in de achterflap
 • Start op maandag
 • Indeling: links inspiratie, rechts weekoverzicht
 • 152 pagina’s
 • ISBN 978 949 180 883 8

9,50

Uitgebreide omschrijving

De Essencio Agenda’s zijn al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Ieder jaar staat er een nieuw inspirerend thema centraal, in 2023 is dat 'Rust en beweging'. Als je langer overdeze woorden nadenkt, ontdek je hoe rijk en waardevol ze zijn.

Rust bijvoorbeeld, kun je zowel klein als groots ervaren. Als je na je bezigheden eindelijk geniet van een kopje koffie en een momentje voor jezelf. Of veel abstracter, wanneer je rust in je hart ervaart over een keuze die je hebt gemaakt. Beweging is net zo veelzijdig. Denk aan het bewegen van je lichaam tijdens het sporten. Maar behalve letterlijk, kun je ook figuurlijk in beweging komen. Vanuit enthousiasme over een nieuw idee, en de zin om aan de slag te gaan.

“Drukte is een keuze. Stress is een keuze. Vreugde is een keuze. Kies goed.”
– Ann Voskamp

De natuur is voor ons een grote bron van inspiratie. Ze leert ons hoe rust en beweging prachtig samengaan. Beide hebben elkaar nodig, maar ook ieder afzonderlijk zijn ze van grote waarde. Die gedachte vangen we met woorden en beelden in deze agenda.

In de agenda staan korte overdenkingen over het thema. Ook is er volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De inhoudelijke quotes – waar deze agenda om bekend staat – gaan over natuur, zingeving en waardevol leven. Vanuit algemene én christelijke bron. Je ervaart elke week dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; iedere week is uniek. De agenda start op maandag en verschijnt in een luxe gebonden uitgave. Ook fijn: het sluitelastiek, leeslint en handige opbergvak achterin.

Wat klanten zeggen

“Ik gebruik deze al jaren en hij is weer prachtig. Heel rustig ontwerp. Quotes met inhoud, niet van die zweverige, oppervlakkige inkoppers. Echt een mooi ding om even mee te gaan zitten en je leven te plannen.”

“Een aangename agenda, deels om je afspraken en notities in kwijt te kunnen, maar óók een momentje van bezinning. Mooie kwaliteit van papier en afwerking.”

“Ik heb elk jaar deze agenda. Het is voor mij een soort mini-dagboekje met spreuken om over na te denken. Af en toe even stilstaan en dankbaar zijn.”

“Prachtige, waardevolle inhoud! Een feest om er in te werken. Prettig formaat, handig om mee te nemen, uit te lezen en van te leren wat rust is!”

“De Essencio Agenda gebruik ik vanwege het fijngevoelige ontwerp en de indeling. Maar eigenlijk is alles wel heel fijn: alles klopt aan deze agenda!”

“Elke week is het weer een feestje om de bladzijde van de agenda om te mogen slaan!”

“Ik ben heel erg tevreden met de Essencio Agenda. Dit wordt het derde jaar dat ik de agenda gebruik. De agenda geeft me heerlijke rustmomenten in moeilijke en onrustige tijden. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie agenda.”

“De Essencio Agenda's zien er qua vorm tip-top uit! Vooral de mooie foto's in natuurlijke, vaak zachte tinten; het past bij elkaar. Ik houd ervan!”

“Mooi en toch rustig! Ik gebruik de agenda voor het eerst, maar ik denk volgend jaar weer.”

“Een mooie, stijlvolle agenda met voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en tussendoor notities te maken. Hij heeft een fijn formaat, is stevig en niet al te zwaar.”

“Ik heb deze agenda al jaren. Elke keer prachtig vormgegeven met inspirerende en veel bemoedigende teksten. Echt een aanrader!”

"Wat een supermooie en gave agenda. Echt een verrijking.  Ik ga er een jaar lang van genieten."

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Sale

Essencio-Business-Agenda-2023-quotes-natuur-inspiratie-overzicht-voor-ondernemende-vrouwen

Business Agenda 2023

Agenda voor ondernemende vrouwen
10.95

Sale

Essencio-Agenda-2023-klein-A6-quotes-inspiratie-natuur-overzicht-rust-en-beweging

Essencio Agenda 2023 - A6

Thema: 'Rust en beweging'
7.95

Sale

Essencio-Familieplanner-2023-kalender-jaar-gezin-gezinsplanner-quotes-rust-structuur-overzicht

Essencio Familieplanner 2023

Weekplanner voor het gezin
8.45
Collectie Stilte - Stil stickervel

Stickervel Stilte

A4 stickervel met stiltereminders
2.50