Sale

Essencio Agenda 2024 - A6

7,95

Wil jij je tijd plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de praktische en stijlvolle Essencio Agenda 2024 in klein formaat (A6), met als thema ‘Vertraag en verwonder’.

Laat je inspireren door de betekenisvolle spreuken, affirmaties, reflectievragen, korte overdenkingen en het fijngevoelige ontwerp – geïnspireerd door de natuur. Ook is er veel ruimte voor het opschrijven van je notities, herinneringen en dankbaarheid. Het is een luxe, gebonden agenda die goed blijft openliggen, met fijn beschrijfbaar papier.

> Bekijk hier het inkijkexemplaar

Kenmerken van deze agenda
 • Formaat: A6 (110 x 150 mm)
 • Stevige cover
 • Luxe, gebonden uitgave
 • Dichtbindelastiek
 • Leeslint
 • Geheel full color
 • Opbergvak achterin
 • Start op maandag
 • Indeling: links inspiratie, rechts weekoverzicht
 • 152 pagina’s
 • ISBN 9789491808913

7,95

Uitgebreide omschrijving

De Essencio Agenda’s zijn al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Ieder jaar staat er een nieuw inspirerend thema centraal, in 2024 is dat 'Vertraag en verwonder'.

In de nieuwe collectie Essencio Agenda's nodigen we je uit om de vreugde van een trager tempo te ervaren. Een leven zonder veranderdruk, maar vol verwondergeluk. Een jaar lang inspireren we je om in het eenvoudige en alledaagse, het buitengewone te zien.

Vertragen geeft ruimte om vol aandacht en verbazing te genieten van de kleine en grote wonderen om je heen, en in jezelf. Verwondering kan zo eenvoudig zijn als ‘voelen dat je leeft’ of ‘waarderen dat je er bent’. We inspireren je in het oefenen in nieuwsgierigheid.

“Oefen dag in dag uit met dankbaarheid de kunst om het alledaagse te vieren”
– Morgan Harper Nichols

Vertragen en verwonderen, daarvoor gaan wij zelf graag de natuur in – onze grootste bron van inspiratie. Maar verwondering ervaren is niet gebonden aan een plek. Je vindt het overal, als je ervoor openstaat. Die gedachte vangen we met woorden en beelden in deze agenda.

In de agenda staan korte overdenkingen over het thema. Ook is er volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De quotes met diepgang – waar deze agenda om bekend staat – gaan over natuur, zingeving en waardevol leven. Vanuit algemene én christelijke bron. Je ervaart elke week dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; iedere week is uniek. De agenda start op maandag en verschijnt in een luxe gebonden uitgave. Ook fijn: het sluitelastiek, leeslint en handige opbergvak achterin.

Wat klanten zeggen

“Dit is een hele mooie agenda! Het formaat is makkelijk om mee te nemen. De inhoud erg mooi wat foto's en teksten betreft. Er straalt rust uit, en wie houd daar niet van?”

"Ik gebruik deze al jaren en hij is weer prachtig. Heel rustig ontwerp. Quotes met inhoud, niet van die zweverige, oppervlakkige inkoppers. Echt een mooi ding om even mee te gaan zitten en je leven te plannen."

"Ik ben heel erg tevreden met de Essencio Agenda. Dit wordt het derde jaar dat ik de agenda gebruik. De agenda geeft me heerlijke rustmomenten in moeilijke en tijden. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie agenda."

“Een aangename agenda, deels om je afspraken en notities in kwijt te kunnen, maar óók een momentje van bezinning. Mooie kwaliteit van papier en afwerking.”

“Ik heb elk jaar deze agenda. Het is voor mij een soort mini-dagboekje met spreuken om over na te denken. Af en toe even stilstaan en dankbaar zijn.”

“De Essencio Agenda gebruik ik vanwege het fijngevoelige ontwerp en de indeling. Maar eigenlijk is alles wel heel fijn: alles klopt aan deze agenda!”

“Elke week is het weer een feestje om de bladzijde van de agenda om te mogen slaan!”

“Ik ben heel erg tevreden met de Essencio Agenda. Dit wordt het derde jaar dat ik de agenda gebruik. De agenda geeft me heerlijke rustmomenten in moeilijke en onrustige tijden. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie agenda.”

“De Essencio Agenda zien er qua vorm tip-top uit! Vooral de mooie foto's in natuurlijke, vaak zachte tinten; het past bij elkaar. Ik houd ervan!”

“Ik heb deze agenda al jaren. Elke keer prachtig vormgegeven met inspirerende en veel bemoedigende teksten. Echt een aanrader!”

“Een mooie, stijlvolle agenda met voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en tussendoor notities te maken. Hij heeft een fijn formaat, is stevig en niet al te zwaar.”

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio-vertraag-en-verwonder-stijlvolle-A4-poster-siergras-natuur-rust-Margreet-Kattouw21

Kaartenset - Vertraag en verwonder

Set ansichtkaarten zonder tekst
7.95
Essencio-vertraag-en-verwonder-stijlvolle-A4-poster-plataargras-natuur-rust-Margreet-Kattouw

Poster A4 - Plataargras - Vertraag en verwonder

Geniet van natuurlijke schoonheid
7.95

Sale

Essencio Familieplanner 2024 - vertraag en verwonder - quotes - jaarkalender - gezinsplanner - natuur foto's - praktisch en stijlvol ontwerp - ruimte voor 6 personen - voor gezinnen

Essencio Familieplanner 2024

Weekplanner voor het gezin
8.45
Essencio-verjaardagskalender-natuurfoto-natuur-kalender-vier-de-ruimte

Essencio Verjaardagskalender

Ruimte om te vieren
18.95