Essencio Agenda 2025 - A6

15,95

Let op: dit betreft een pre-order. De Essencio Agenda komt medio augustus binnen en zal verzonden worden zodra deze er is. Bestel je ook andere producten, dan ontvang je je bestelling in éen keer, samen met je agenda, eind augustus.

Wil jij je tijd plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de praktische en stijlvolle Essencio Agenda 2025 in klein formaat (A6), met als thema ‘Minder haast’.

Laat je inspireren door de betekenisvolle spreuken, affirmaties, reflectievragen, korte overdenkingen en het fijngevoelige ontwerp – geïnspireerd door de natuur. Ook is er veel ruimte voor het opschrijven van je notities, herinneringen en dankbaarheid. Het is een luxe, gebonden agenda die goed blijft openliggen, met fijn beschrijfbaar papier.

> Bekijk hier het inkijkexemplaar

Kenmerken van deze agenda
 • Formaat: A6 (110 x 150 mm)
 • Stevige cover
 • Luxe, gebonden uitgave
 • Dichtbindelastiek
 • Leeslint
 • Geheel full color
 • Opbergvak achterin
 • Start op maandag
 • Indeling: links inspiratie, rechts weekoverzicht
 • 152 pagina’s
 • ISBN 9789491808975

15,95

Uitgebreide omschrijving

De Essencio Agenda’s zijn al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Ieder jaar staat er een nieuw inspirerend thema centraal, in 2025 is dat 'Minder haast'.

In de nieuwe collectie Essencio Agenda's inspireren we je een jaar lang over onthaasting: de kunst van het langzamer leven. Omdat we geloven dat een trager tempo elk aspect van je leven verrijkt. Van je werk tot je vrije tijd, van je vriendschappen tot je relaties en van je gesprekken tot je wandelingen. Ook je agendaplanning wordt er meer ontspannen door.

“In een tijdperk van snelheid is niets zo verkwikkend als langzaam gaan.”
– Pico Iyer

Een jaar zonder haast waarin je altijd alles met aandacht doet, is niet haalbaar. Maar je kunt wel in de kleine, dagelijkse momenten onderzoeken hoe je het minder gehaast kunt doen. En hoe jij rust kunt brengen om je heen. De quotes, opdrachten, korte overdenkingen en reflectievragen en 30-dagen-challenge in deze agenda helpen je hierbij.

Ook biedt de agenda volop ruimte voor persoonlijke momenten, dankbaarheid en extra notities. De citaten met diepgang – waar deze agenda om bekend staat – gaan over natuur, klein geluk, onthaasting en waardevol leven. Vanuit algemene én christelijke bron. Je ervaart elke week dat deze agenda echt met aandacht is gemaakt; iedere week is uniek. De agenda start op maandag en verschijnt in een luxe gebonden uitgave.

Wat klanten zeggen

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe agenda viel mijn oog op de Essencio Agenda. Eenmaal binnen, ben ik er verliefd op geworden. Mooie harde kaft, lichte bladzijden met enkele reflectievragen en prachtige foto's.”

“Dit is een hele mooie agenda! Het formaat is makkelijk om mee te nemen. De inhoud erg mooi wat foto's en teksten betreft. Er straalt rust uit, en wie houd daar niet van?”

"Ik gebruik deze al jaren en hij is weer prachtig. Heel rustig ontwerp. Quotes met inhoud, niet van die zweverige, oppervlakkige inkoppers. Echt een mooi ding om even mee te gaan zitten en je leven te plannen."

“Een mooie, overzichtelijke agenda die ook een stukje rust en verstilling geeft. Biedt tevens veel ruimte voor notities.”

“Al vele jaren geef ik deze agenda cadeau aan vriendinnen. Een feestje om te geven én om te krijgen!”

"Ik ben heel erg tevreden met de Essencio Agenda. Dit wordt het derde jaar dat ik de agenda gebruik. De agenda geeft me heerlijke rustmomenten in moeilijke en tijden. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie agenda."

“Een aangename agenda, deels om je afspraken en notities in kwijt te kunnen, maar óók een momentje van bezinning. Mooie kwaliteit van papier en afwerking.”

“Ik heb elk jaar deze agenda. Het is voor mij een soort mini-dagboekje met spreuken om over na te denken. Af en toe even stilstaan en dankbaar zijn.”

“De Essencio Agenda gebruik ik vanwege het fijngevoelige ontwerp en de indeling. Maar eigenlijk is alles wel heel fijn: alles klopt aan deze agenda!”

“Elke week is het weer een feestje om de bladzijde van de agenda om te mogen slaan!”

“Ik ben heel erg tevreden met de Essencio Agenda. Dit wordt het derde jaar dat ik de agenda gebruik. De agenda geeft me heerlijke rustmomenten in moeilijke en onrustige tijden. Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor deze mooie agenda.”

“De Essencio Agenda ziet er qua vorm tip-top uit! Vooral de mooie foto's in natuurlijke, vaak zachte tinten; het past bij elkaar. Ik houd ervan!”

“Ik heb deze agenda al jaren. Elke keer prachtig vormgegeven met inspirerende en veel bemoedigende teksten. Echt een aanrader!”

“Een mooie, stijlvolle agenda met voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en tussendoor notities te maken. Hij heeft een fijn formaat, is stevig en niet al te zwaar.”

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio_Business_Agenda 2025_cover

Business Agenda 2025

Agenda voor ondernemende vrouwen
21.95
Essencio_Agenda 2025_GROOT_A5_cover

Essencio Agenda 2025 – A5

Thema: 'Minder haast'
18.95
Essencio - canvas tas met natuur quote naturel - shopper - tote bag

Canvas tas met natuur-quote (naturel)

Stevige tas van biologisch katoen
15.00
Essencio-verjaardagskalender-natuurfoto-natuur-kalender-vier-de-ruimte

Essencio Verjaardagskalender

Ruimte om te vieren
18.95