Sale

Essencio Familieplanner 2024

8,45

Jullie week plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de Essencio Familieplanner 2024! Ontworpen met veel aandacht, en de natuur als inspiratiebron. Deze weekplanner is bestemd voor 6 personen en biedt maximale ruimte voor alle afspraken van het gezin. De familieplanner start op maandag en heeft extra ruimte voor notities.

Iedere week lees je een inspirerende quote of reflectievraag rond het thema ‘Vertraag en verwonder’. Laat je een jaar lang inspireren en houd focus op dat wat belangrijk is voor jou en je gezin. Want jullie tijd is waardevol.

> Bekijk hier het inkijkexemplaar

Kenmerken van deze planner

  • Formaat: A4 (297 x 210 mm)
  • Softcover
  • Bronskleurige ringband met ophanghaakje
  • Geheel full color
  • Start op maandag
  • Weekindeling met schrijfruimte voor 6 personen
  • 54 pagina’s
  • ISBN 9789491808920

8,45

Uitgebreide omschrijving

Deze familieplanner is onderdeel van de reeks Essencio Agenda’s 2024. De Essencio Agenda’s zijn al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Ieder jaar staat er een nieuw inspirerend thema centraal, in 2024 is dat 'Vertraag en verwonder'.

In de nieuwe collectie Essencio Agenda's nodigen we je uit om de vreugde van een trager tempo te ervaren. Een leven zonder veranderdruk, maar vol verwondergeluk. Een jaar lang inspireren we je om in het eenvoudige en alledaagse, het buitengewone te zien.

Vertragen geeft ruimte om vol aandacht en verbazing te genieten van de kleine en grote wonderen om je heen, en in jezelf. Verwondering kan zo eenvoudig zijn als ‘voelen dat je leeft’ of ‘waarderen dat je er bent’. We inspireren je in het oefenen in nieuwsgierigheid.

“Oefen dag in dag uit met dankbaarheid de kunst om het alledaagse te vieren” – Morgan Harper Nichols

Vertragen en verwonderen, daarvoor gaan wij zelf graag de natuur in – onze grootste bron van inspiratie. Maar verwondering ervaren is niet gebonden aan een plek. Je vindt het overal, als je ervoor openstaat. Die gedachte vangen we met woorden en beelden in deze gezinsplanner.

In de familieplanner vind je korte overdenkingen over het thema. De quotes met diepgang – waar deze planner om bekend staat – gaan over natuur, zingeving en waardevol leven. Vanuit algemene én christelijke bron. Je ervaart elke week dat deze planner echt met aandacht is gemaakt; iedere week is uniek. Deze weekplanner start op maandag en verschijnt met zwarte ringband en handig ophanghaakje.

Wat klanten zeggen

“Wij bestellen de familieplanner al enkele jaren vanwege de fijne ruimte om te schrijven, het rustige maar mooie design en de spreuken die je af en toe echt tot nadenken zetten. Dit jaar wederom besteld!”

“Ik gebruik deze familieplanner intensief! Hij is zo fijn, overzichtelijk, genoeg ruimte, lekker stevig en rustig met mooie quotes! Ideaal met drukke pubers en al hun activiteiten zoals toetsen, werk en sporten.”

“Het is een mooie overzichtelijke familieplanner met genoeg ruimte in de vakjes om afspraken en tijden in te kunnen zetten. Ook de pagina’s zijn lekker stevig, dus je kunt hem fijn heen en weer omslaan.”

“Efficiënte weekplanner voor een gezin! Er is voldoende ruimte voorzien om te noteren evenals voor een gezin van gemiddelde grootte. De prijs valt ook mee.”

“Mooie, overzichtelijke kalender. Ik koop hem elk jaar weer.”

“Hele fijne familie kalender. Overzichtelijk. Mooie spreuken zonder te opzichtig aanwezig te zijn. Glad papier.”

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio-vertraag-en-verwonder-stijlvolle-A4-poster-siergras-natuur-rust-Margreet-Kattouw21

Kaartenset - Vertraag en verwonder

Set ansichtkaarten zonder tekst
7.95
Essencio-vertraag-en-verwonder-stijlvolle-A4-poster-siergras-natuur-rust-Margreet-Kattouw

Poster A4 - Siergras - Vertraag en verwonder

Geniet van natuurlijke schoonheid
7.95

Sale

Essencio Agenda 2024 groot - A5 - vertraag en verwonder - jaaragenda - week agenda - quotes - natuur foto's - praktische en mooie agenda 2

Essencio Agenda 2024 – A5

Thema: 'Vertraag en verwonder'
9.50
Essencio Notitieblok DONKER to do – or not to do

Notitieblok - To do (or not to do) - donker

To-do & not-to-do-list
6.95