Nieuw

Essencio Familieplanner 2025

16,95

Let op: dit betreft een pre-order. De familieplanner komt medio augustus binnen en zal verzonden worden zodra deze er is. Bestel je ook andere producten, dan ontvang je je bestelling in éen keer, samen met je planner, eind augustus.

Jullie week plannen vanuit rust en ruimte? Ontdek de Essencio Familieplanner 2025! Ontworpen met veel aandacht, en de natuur als inspiratiebron. Deze weekplanner is bestemd voor 6 personen en biedt maximale ruimte voor alle afspraken van het gezin. De familieplanner start op maandag en heeft extra ruimte voor notities.

Iedere week lees je een inspirerende quote of reflectievraag rond het thema ‘Minder haast’. Laat je een jaar lang inspireren en houd focus op dat wat belangrijk is voor jou en je gezin. Want jullie tijd is waardevol.

> Bekijk hier het inkijkexemplaar

Kenmerken van deze planner

  • Formaat: A4 (297 x 210 mm)
  • Softcover
  • Bronskleurige ringband met ophanghaakje
  • Geheel full color
  • Start op maandag
  • Weekindeling met schrijfruimte voor 6 personen
  • 54 pagina’s
  • ISBN 9789491808982

16,95

Uitgebreide omschrijving

In de familieplanner vind je quotes met diepgang, waar deze planner om bekend staat. Deze citaten gaan over natuur, zingeving en waardevol leven, vanuit algemene én christelijke bron. Je ervaart elke week dat deze planner met aandacht is gemaakt; iedere week is anders. Deze weekplanner start op maandag, en verschijnt met ringband en ophanghaakje.

Deze familieplanner is onderdeel van de reeks Essencio Agenda’s 2025. Deze serie agendaproducten zijn al jarenlang een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Ieder jaar staat er een nieuw inspirerend thema centraal, in 2025 is dat 'Minder haast'.

In de nieuwe collectie Essencio Agenda's inspireren we je een jaar lang over onthaasting: de kunst van het langzamer leven. Omdat we geloven dat een trager tempo elk aspect van je leven verrijkt. Van je werk tot je vrije tijd, van je vriendschappen tot je relaties en van je gesprekken tot je wandelingen. Ook je agendaplanning wordt er meer ontspannen door.

“In een tijdperk van snelheid is niets zo verkwikkend als langzaam gaan.” – Pico Iyer

Een jaar zonder haast waarin je altijd alles met aandacht doet, is niet haalbaar. Maar je kunt wel in de kleine, dagelijkse momenten onderzoeken hoe je het minder gehaast kunt doen. En hoe jij rust kunt brengen om je heen. De quotes en reflectievragen in deze planner helpen je hierbij.

Wat klanten zeggen

“We zijn al een aantal jaren blij met deze familieplanner. De planner is overzichtelijk, heeft voldoende ruimte voor ieder familielid om aantekeningen te noteren. Daarbij staan er iedere week mooie, bijzondere en inspirerende teksten op de kalender. Zoek je een fijne familieplanner? Dan is dit zeker een aanrader.”

“Wij bestellen de familieplanner al enkele jaren vanwege de fijne ruimte om te schrijven, het rustige maar mooie design en de spreuken die je af en toe echt tot nadenken zetten. Dit jaar wederom besteld!”

“Ik gebruik deze familieplanner intensief! Hij is zo fijn, overzichtelijk, genoeg ruimte, lekker stevig en rustig met mooie quotes! Ideaal met drukke pubers en al hun activiteiten zoals toetsen, werk en sporten.”

“Het is een mooie overzichtelijke familieplanner met genoeg ruimte in de vakjes om afspraken en tijden in te kunnen zetten. Ook de pagina’s zijn lekker stevig, dus je kunt hem fijn heen en weer omslaan.”

“Elk jaar koop ik deze kalender, dus ook dit jaar weer. Het is een fijne kalender met genoeg ruimte om afspraken per persoon in te schrijven. Niet te druk qua plaatjes en mooi papier dat niet doordrukt.”

“Ik koop deze kalender al jaren. Prettig papier. Voldoende ruimte. Overzichtelijk. En prachtige vormgeving met bijzondere quotes. Een aanrader! Ook voor kleine gezinnen.”

“Efficiënte weekplanner voor een gezin! Er is voldoende ruimte voorzien om te noteren evenals voor een gezin van gemiddelde grootte. De prijs valt ook mee.”

“Mooie, overzichtelijke kalender. Ik koop hem elk jaar weer.”

“Hele fijne familie kalender. Overzichtelijk. Mooie spreuken zonder te opzichtig aanwezig te zijn. Glad papier.”

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio_Business_Agenda 2025_cover

Business Agenda 2025

Agenda voor ondernemende vrouwen
21.95
Essencio_Agenda 2025_GROOT_A5_cover

Essencio Agenda 2025 – A5

Thema: 'Minder haast'
18.95
Essencio - canvas tas met natuur quote naturel - shopper - tote bag

Canvas tas met natuur-quote (naturel)

Stevige tas van biologisch katoen
15.00
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Onthaasten

Kaartenset - Onthaasten

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95