My Gratitude Journal

21,95

In My Gratitude Journal kun je je kleine en grote dankbare momenten opschrijven. Dankbaarheid is voor de één een bekende waarde, voor de ander een nieuw begrip. Iedere dag een korte tijd vrijmaken om je kleine en grote dankbare momenten op te schrijven, geeft je leven een positief perspectief.

Lees je dankbaarheden regelmatig terug. Dan zul je merken dat je bewuster gaat leven, en meer tevredenheid en vreugde ervaart. Je kunt dan ook meer van betekenis zijn voor anderen. Hier lees je meer over de kracht van dankbaarheid.

My Gratitude Journal is onderdeel van onze collectie Note To Live By. Het notebook heeft een luxe, mosgroene linnen omslag (hardcover) met zilveren zeefdruk, en een leeslint. Aan de binnenzijde vind je creatieve kaders die je uitnodigen om te schrijven, tekenen, kalligraferen of handletteren. Of plak er een kaart, foto of beeld uit een tijdschrift in.

TIP: My Gratitude Journal is ook verkrijgbaar als onderdeel van cadeaupakket ‘Gratitude’.

Specificaties
  • Formaat: A5 (210 x 160 mm)
  • Linnen hardcover (mosgroen) met zilveren zeefdruk
  • Leeslint
  • 144 pagina’s
  • ISBN 978-94-91808-56-2
Uitverkocht

21,95

Uitverkocht

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Wat klanten zeggen

"Van zeer goed materiaal gemaakt! Zeker een aanrader!"

Tevreden gebruiker via Bol.com

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Gratitude

Cadeaupakket Gratitude

Notebook + poster + twee kaarten
Uitverkocht
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Lichter leven

Kaartenset - Lichter leven

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
Quote To Note Book - Essencio - Notes to live by

Quote To Note Book

Luxe notebook voor mooie citaten
21.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95