Betaalmethoden

Op deze pagina informeren we je graag over onze betaalmogelijkheden en leggen we je uit hoe je in onze webshop veilig kunt betalen.

Betaalmiddelen

In de Essencio-shop kun je veilig afrekenen met de volgende betaalmiddelen:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Paypal
  • Bancontact
  • Factuur (alleen voor wholesale)
iDEAL

Betalen via iDEAL is gemakkelijk, veilig en snel. Je kunt met iDEAL betalen wanneer je een betaalrekening hebt bij deelnemende Nederlandse banken

Creditcard of Paypal

Creditcard en/of Paypal betalingen lopen via een SSL- beveiligde server, die de creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Zodra de betaling geverifieerd is wordt de bestelling verstuurd. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet bewaard.

Bancontact

Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België, vergelijkbaar met een iDEAL-transactie.

Factuur

Voor wholesale klanten bestaat de mogelijkheid om via betaling op factuur te bestellen. De betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur voldaan te worden.

Veilig betalen bij Essencio

Betalingen in onze webshop worden door onze betalingspartner Mollie veilig verwerkt. Mollie waarborgt de veiligheid met een veilige SSL-verbinding, en is een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux. Vandaar dat deze naam (Mollie of Stg Mollie Payments) ook als begunstigde staat vermeld bij je iDEAL-betaling. Bekijk voor meer informatie de website van Mollie.

Heb je een vraag over betalen en kon je hier het antwoord nog niet terugvinden? Kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.