Werkboek voor ondernemers

95,00

Positioneer je bedrijf vanuit verbinding en vertrouwen
Als ondernemer heb je klanten nodig. Snelle marketingtrucs en vluchtig zakendoen passen niet bij je. Je wilt niet roeptoeteren over je bedrijf, maar op een inspirerende manier zichtbaar zijn. Online en offline.

Je verlangt ernaar dat de inspanningen om je bedrijf te laten zien, doeltreffender én leuker worden. Maar hoe?

In dit werkboek ga je aan de slag met je positionering en het Essencio Contentmodel. Dit model helpt je om je branding en marketing relevanter te maken voor je potentiële klanten. Je leert mensen aan je verbinden vanuit de kracht van verhalen, via de drie fases van kennismaken, verbinden en vertrouwen.

“Op social media zijn veel tips te vinden over verkopen en jezelf verrijken. Jullie model is veel meer gericht op de relatie met de klant, waarde toevoegen die ertoe doet” 

WAT ONTVANG JE?

 • Luxe, papieren werkboek op A4
 • Volledig full color
 • 72 pagina’s
 • Tips en praktische opdrachten
 • Uitneembaar inlegvel / A4-poster Essencio Contentmodel
 • Enkele inspirerende e-mails met tips ter aanmoediging
 • Handvatten voor marketing vanuit vertrouwen en relevantie
 • De prijs is inclusief BTW

95,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Ben je toe aan meer klanten die bij jouw expertise passen? Wil jij je bedrijf positioneren vanuit verbinding en vertrouwen, en een effectief marketingplan maken? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met dit werkboek!

Door toepassing van het Essencio Contentmodel ga je informatie en inspiratie delen die het leven van mensen verrijkt. Daardoor ontstaat er vertrouwen tussen jouw bedrijf en je potentiële klanten. En dat zorgt voor meer verkoop van je producten of diensten.

Resultaten van dit werkboek
Als je dit werkboek uit hebt, dan heb je …

 • Een duidelijke, heldere positionering voor je bedrijf
 • Geleerd te denken vanuit de behoeften van je (potentiële) klant
 • Geen salesfunnels of marketingtrucs nodig
 • Doeltreffende content, geen losse flodders meer
 • Eindeloze inspiratie voor ál je uitingen: van webtekst, social post, nieuwsbrief tot flyer
 • Tijdloze, efficiënte content: inspiratie en informatie die nú relevant is, en over een paar jaar nog steeds!

Voor welke ondernemers is dit werkboek geschikt?

Het werkboek is geschikt voor alle ondernemers: van zelfstandigen tot MKB, van starters tot ervaren ondernemers, van B2B tot B2C. Het Essencio Contentmodel wordt onder andere gebruikt door psychologen, coaches, advocaten, fotografen, therapeuten, marketeers, adviseurs, medisch specialisten, webshopeigenaren en trainers. In het werkboek vind je enkele praktische voorbeelden hiervan terug.

Dit werkboek is ontwikkeld door Essencio Brands; vanuit ons creatieve bureau begeleiden we ondernemers en organisaties bij hun content, marketing en design. Onze missie met dit werkboek is dat jij het plezier in marketing weer terug krijgt, en ontdekt dat je - met het invullen van het contentmodel - echt de aansluiting bij je ideale klant kunt vinden. Meer weten? Op EssencioBrands.nl lees je alle informatie. 

Wat klanten zeggen

“Dit werkboek helpt me zeker om content te plannen en bedenken. De verschillende invalshoeken zorgen voor een goede balans, zodat je niet alleen aan het verkopen bent. Op social media vind je veel tips, maar die maken vaak gebruik van een model wat gericht is op veel verkopen en jezelf verrijken. Jullie model is veel meer gericht op de relatie met de klant, waarde toevoegen die ertoe doet.”

Christianne Pronk, Verta Onderwijsadvies

“Alle lof voor dit werkboek. Ook het idee op zich! Het ziet er erg goed uit allemaal. Heldere structuur. Fijn leesbaar. Goede concrete voorbeelden.”

Bram Jonkheer, expert consumenten-gedrag en merkbouw

“Het is qua uitstraling een fijn werkboek. Straalt rust uit, dat is prettig. De inleiding over marketing en branding was fijn. Goede uitleg en in feite concrete handvatten voor mij om gelijk mee aan de slag te kunnen. Vond het goede uitleg en bondig genoeg. Het model is prettig werkbaar. Mooie manier en mooi initiatief om op deze persoonlijke manier met branding en marketing bezig te kunnen zijn. Echt een meerwaarde!”

Vanessa Wijnberger, stress- en burnout-coach

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Sale

Essencio Business Agenda 2024 - afspraken per uur plannen - verticale indeling - zakelijke agenda - voor vrouwen - natuur - stilte - persoonlijke groei

Business Agenda 2024

Agenda voor ondernemende vrouwen
Uitverkocht
Essencio Notitieblok DONKER to do – or not to do

Notitieblok - To do (or not to do) - donker

To-do & not-to-do-list
6.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95