Levertijd en verzendkosten

Op deze pagina informeren we je graag over onze hoe de verzending van je Essencio-bestelling in zijn werk gaat, je leest meer over de levertijd en verzendkosten.

Verzending door onze partner Logostiek

Voor het inpakken en verzenden van bestellingen werken we samen met onze verzendpartner Logostiek. Zij zorgen ervoor dat de Essencio-producten die je hebt besteld netjes worden ingepakt; daarna bieden zij je (brievenbus)pakket aan bij PostNL. Je ontvangt daarom ook een e-mail vanuit Logostiek over de verzending van je pakket, met daarin een track & trace code. Hiermee kun je de verzending online volgen.

Levertijd

Iedere werkdag verwerkt en verzendt onze verzendpartner Logostiek nieuwe Essencio-bestellingen. 

Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 12:00 uur, dan wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden. Meestal heb je je pakket dan de volgende werkdag in huis. Bestel je na 12:00 uur, in het weekend of op feestdagen? Dan wordt je pakket de eerstvolgende werkdag verzonden.

Over de levertijd van PostNL kunnen wij helaas niets garanderen. Rondom de feestdagen en in andere drukke periodes kan de verwerking en verzending van bestellingen soms iets langer duren.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland onder de € 40,- betaal je € 3,95 verzendkosten om je pakket bij jou thuis te laten bezorgen. Besteed je € 40,- of meer in onze webshop? Dan is verzending gratis, als een extra blijk van waardering voor jou!

Voor verzending naar het buitenland geldt een aangepast verzendtarief:

  • Woon je in België, of Duitsland? Dan wordt het verzendtarief automatisch berekend tijdens het afrekenen, op basis van het land waar je woont. Dit tarief is minimaal € 9,95.
  • Woon je niet in een van de hierboven genoemde landen, of  woon je buiten Europa? Dan kun je het beste een e-mail sturen naar shop@essencio.nl, we berekenen dan graag de kosten voor verzending voor je en bespreken de mogelijkheden voor betaling.

Let op, deze verzendvoorwaarden gelden niet bij wholesale bestellingen.

Bestelling als cadeau laten versturen

Wil je Essencio-producten cadeau doen aan iemand anders? Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen voor ‘Versturen naar ander adres’. Vermeld hier het adres van de degene naar wie je het pakket wilt sturen. Bij het factuuradres vermeld je jouw eigen gegevens.

Heb je een vraag over verzending en kon je hier het antwoord nog niet terugvinden? Kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.