Levertijd en verzendkosten

Op deze pagina informeren we je graag over onze mogelijkheden voor verzending, de levertijd en verzendkosten.

Verzendopties

Tijdens het afrekenen van je bestelling kun je kiezen voor een van de volgende verzendopties:

  • Verzending via PostNL (binnen NL: standaard € 3,95 – gratis bij besteding vanaf € 40,-)
  • Ophalen in Harderwijk (gratis)

Kom je je bestelling ophalen? Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn we meestal tussen 09:00 en 17:00 uur aanwezig. Maar omdat we ook regelmatig thuiswerken, vinden we het fijn als je van tevoren even belt of een berichtje stuurt met de dag en tijd waarop je langs wilt komen. Dan weet je zeker dat we aanwezig zijn. Ons adres is Academiestraat 14 in Harderwijk, je bent welkom!

Levertijd

Iedere maandag, woensdag en vrijdag verwerken en verzenden we nieuwe bestellingen. Daarna duurt het binnen Nederland gemiddeld 1-2 werkdagen tot PostNL je bestelling bij jou thuis aflevert.

Over de levertijd van PostNL kunnen wij helaas niets garanderen. Tijdens schoolvakanties en drukke periodes kan de levering soms iets langer duren.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland onder de € 40,- betaal je € 3,95 verzendkosten om je pakket bij jou thuis te laten bezorgen. Besteed je € 40,- of meer in onze webshop? Dan is verzending gratis, als een extra blijk van waardering voor jou!

Voor verzending naar het buitenland geldt een aangepast verzendtarief:

  • Woon je in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Noorwegen? Dan wordt het verzendtarief automatisch berekend tijdens het afrekenen, op basis van het land waar je woont. Dit tarief is minimaal € 9,95.
  • Woon je niet in een van de hierboven genoemde landen, of  woon je buiten Europa? Dan kun je het beste een e-mail sturen naar shop@essencio.nl, we berekenen dan graag de kosten voor verzending voor je en bespreken de mogelijkheden voor betaling.

Let op, deze verzendvoorwaarden gelden niet bij wholesale bestellingen.

Bestelling als cadeau laten versturen

Wist je dat je jouw bestelling ook als cadeau kunt laten versturen naar een ander adres? Bij het afronden van je bestelling kun je aangeven dat je je bestelling feestelijk wilt laten inpakken tegen een kleine vergoeding van € 1,95. Je kunt dan ook een korte, persoonlijke boodschap toevoegen (deze schrijven wij op een kaartje). Tijdens het afrekenen kun je daarnaast kiezen voor ‘Versturen naar ander adres’, vermeld hier het adres van de ontvanger.

Heb je een vraag over verzending en kon je hier het antwoord nog niet terugvinden? Kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.