Levertijd en verzendkosten

Op deze pagina informeren we je graag over onze hoe de verzending van je Essencio-bestelling in zijn werk gaat, je leest meer over de levertijd en verzendkosten.

Levertijd

We streven ernaar om je bestelling binnen 1 à 2 werkdagen klaar te maken voor verzending.

Je Essencio-producten worden met aandacht ingepakt en dan als (brievenbus)pakket aangeboden bij PostNL. Zodra we je pakket hebben afgegeven bij het pakketpunt, ontvang je een e-mail over de verzending; met daarin een track & trace code. Hiermee kun je de verzending online volgen.

Over de levertijd van PostNL kunnen wij helaas niets garanderen. Rondom de feestdagen en in andere drukke periodes kan de verzending van bestellingen soms iets langer duren.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland onder de € 40,- betaal je € 3,95 verzendkosten om je pakket bij jou thuis te laten bezorgen. Besteed je € 40,- of meer in onze webshop? Dan is verzending gratis, als een extra blijk van waardering voor jou!

Voor verzending naar het buitenland geldt een aangepast verzendtarief:

  • Woon je in België, of Duitsland? Dan wordt het verzendtarief automatisch berekend tijdens het afrekenen, op basis van het land waar je woont. Dit tarief is minimaal € 9,95.
  • Woon je niet in een van de hierboven genoemde landen, of  woon je buiten Europa? Dan kun je het beste een e-mail sturen naar shop@essencio.nl, we berekenen dan graag de kosten voor verzending voor je en bespreken de mogelijkheden voor betaling.

Let op, deze verzendvoorwaarden gelden niet bij wholesale bestellingen.

Bestelling als cadeau laten versturen

Wil je Essencio-producten cadeau doen aan iemand anders? Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen voor ‘Versturen naar ander adres’. Vermeld hier het adres van de degene naar wie je het pakket wilt sturen. Bij het factuuradres vermeld je jouw eigen gegevens.

Heb je een vraag over verzending en kon je hier het antwoord nog niet terugvinden? Kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen.