Quote To Note Book

21,95

Met het Quote To Note Book maak je van de wijsheden die je in je leven tegenkomt, een mooi en stijlvol naslagwerk. Want er zijn zoveel prachtige woorden en zinnen die het waard zijn om te onthouden.

Van die ene zin uit een boek dat je laatst las tot die grappige uitspraak van je kind of een mooie zin uit een documentaire. Ook woorden die je tegen jezelf wilt zeggen krijgen hierin een plek. Een bijzonder en waardevol cadeau om te geven en te ontvangen.

Het Quote To Note Book is onderdeel van onze collectie Notes To Live By. Het notebook heeft een luxe, zachtroze linnen omslag (hardcover) met zilveren zeefdruk. De binnenzijde bevat creatieve kaders die je uitnodigen om in te schrijven, tekenen, kalligraferen of handletteren. Of plak er een quote van een kaart, foto of uit een tijdschrift in.

TIP: Dit Quote To Note Book is ook verkrijgbaar als onderdeel van cadeaupakket ‘Quotes’.

Specificaties
  • Formaat: A5 (210 x 160 mm)
  • Zachtroze, linnen hardcover met zilveren zeefdruk
  • Leeslint
  • 144 pagina’s
  • ISBN 978-94-91808-54-8

21,95

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Wat klanten zeggen

Heel blij ermee! Mooie kleur kaft van hoge kwaliteit, net als het papier. Het papier is stevig zonder te dik te zijn. De opmaak zorgt dat je creatief, maar toch geordend, je mooiste quotes / gedachten kwijt kan. Ik gebruik het voor quotes, waardoor het een heel waardevol naslagwerk wordt. Verzending was snel en netjes verpakt.

Tevreden gebruiker via Bol.com

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Quotes

Cadeaupakket Quotes

Notebook + poster + twee kaarten
25
Essencio Note to self kaartenset affirmatie kaarten hoe kan ik veranderen

Kaartenset - Veranderen

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95
My Gratitude Journal - Essencio - Notes to live by

My Gratitude Journal

Luxe dankbaarheidsboek
Uitverkocht