Onze missie met Essencio: een zachtere, stijlvollere en echtere wereld

Wat fijn dat je Essencio gevonden hebt! Sinds september 2018 bestaat Essencio, als webshop en merk voor stijlvolle producten met betekenis. Onze missie is om de wereld zachter, stijlvoller en echter te maken. Met meer ruimte voor ontspanning, natuur en klein geluk. We willen mensen inspireren om met aandacht te leven. Waardevol leven, dat is waar we voor staan. Dat is onze essentie. 

Bij Essencio maken we tijd voor verwondering en willen we je inspireren met verhalen en stijlvolle producten.

Essencio staat voor waardevol leven

Onze wens voor jou is dat jij leeft vanuit innerlijke rijkdom. Dat je om je heen kijkt en geniet van alles wat er is. Dat je tijd vindt voor de dingen die belangrijk voor je zijn. En aandacht mag geven aan de mensen die voor jou van waarde zijn. We wensen je toe dat je in beweging mag zijn, terwijl je ook rust ervaart. We helpen je graag met inspirerende verhalen en stijlvolle producten die je helpen om waardevol te leven.

‘We wensen jou dat je de rijkdom van het leven mag ervaren, met betekenis, schoonheid, natuur, stilte en tijd.’

We wensen jou dat je de rijkdom van het leven mag ervaren. Dat je geluk vindt door betekenis en groei te zoeken. Dat je schoonheid herkent in alle dingen en geniet van dat wat is. Dat je een gezonde blik op tijd en focus hebt. Dat je leert van de natuur en voor haar zorgt. Dat je aandacht geeft en stilte vindt – omdat dat misschien wel het meeste luxe is van vandaag.

We willen een maatschappij creëren die goed is voor mensen. En een wereld die we met een gerust hart kunnen achterlaten.

Stijlvolle producten met betekenis in onze shop

Onze shop is onze creatieve speeltuin, met producten die gaan over de essentie van het leven. Wij maken de wereld graag zachter, stijlvoller en echter. Met onze producten hopen we daar een bijdrage aan te leveren. Mooie producten die betekenis geven aan het leven van alledag.

In onze shop vind je daarom stijlvolle kaarten, posters, agenda’s, boeken en notebooks. Ze bieden je een reminder om te genieten van alledag, van de kleine dingen die het leven mooier maken. Om momenten van verstilling een plek te geven in onze gehaaste maatschappij. Om stil te staan bij de lessen die de natuur ons leert – door er gewoon te zijn.

‘Onze producten bieden je een reminder om te genieten van alledag, van de kleine dingen die het leven mooier maken.’

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe verhalen en producten? Schrijf je dan in voor onze inspiratie-nieuwsbrief. Iedere twee weken ontvang je een e-mail van ons. Elke eerste dinsdag van de maand delen we gratis inspirerende downloads die je kunt gebruiken als achtergrond voor desktop, mobiel of social media.

Een van onze Essencio producten is de posterset Eerste essentie. Schoonheid, natuur en betekenis; onze essentie komt terug in deze set van een A4- en A5-poster en twee ansichtkaarten. Voor een vleugje Essencio bij je thuis of om cadeau te geven.

Werk in opdracht: vanuit de essentie

Naast het ontwikkelen van de producten in onze webshop, werken we ook in opdracht voor ondernemers en organisaties, vanuit Essencio Brands. Vanuit Essencio Brands helpen we merken en mensen groeien – vanuit hun essentie – met effectieve branding en inspirerende magazines. We maken betekenis zichtbaar door stijlvolle ontwerpen, waardevolle contentmarketing en producten met diepgang.

Benieuwd naar ons werk en wat we voor je kunnen betekenen? Bekijk de website EssencioBrands.nl voor onze dienstverlening.

Wil je ook betekenisvol groeien vanuit de essentie van je bedrijf? Ontvang dan kennis en inspiratie om van jouw missie een sterk merk te maken, en schrijf je in voor onze Essencio Brands Nieuwsbrief. Of volg ons op dit Instagram-account of LinkedIn.