My Essential Notes

21,95

My Essential Notes is een stijlvol notitieboek om je gedachten in te ordenen. Onze gedachten kunnen soms met ons op de loop gaan. En wat dan helpt, is om je gedachten op papier te zetten. Dit luxe notebook helpt je om inzichten te krijgen, nieuwe ideeën te laten groeien, herinneringen vast te leggen en emoties of gevoelens te benoemen. Een plek om de essentie vast te leggen, van dingen die je onthouden wilt.

We wensen je dat jouw woorden je – nu, of later – rust, inzicht, ideeën, vertrouwen of troost bieden. Zodat dit een plek wordt waar woorden voor verbinding zorgen, met jezelf en met anderen.

My Essential Notes is onderdeel van onze collectie Note To Live By. Het notebook heeft een luxe, lichtgrijze linnen omslag (hardcover) met zilveren zeefdruk. De binnenzijde heeft een bijzondere indeling met dots en lijnen om in te schrijven, tekenen, kalligraferen of handletteren. Of plak er een kaart, foto of beeld uit een tijdschrift in.

TIP: My Essential Notes is ook verkrijgbaar als onderdeel van cadeaupakket ‘Notes’.

Specificaties
  • Formaat: A5 (210 x 160 mm)
  • Lichtgrijze, linnen hardcover met zilveren zeefdruk
  • Leeslint
  • Paginacijfers
  • 144 pagina’s
  • ISBN 978-94-91808-67-8

 

21,95

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Wat klanten zeggen

"Heel mooi luxe notebook. Ik gebruik 'm om mooie momenten en verhalen op te schrijven, die ik wil bewaren en herinneren. Het papier is lekker stevig, met fijne afwisseling tussen dots en lijnen. Heel stijlvol notebook door het linnen omslag en de zeefdruk voorop!"

Tevreden gebruikster via Bol.com

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Notes

Cadeaupakket Notes

Notebook + poster + twee kaarten
25
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Onthaasten

Kaartenset - Onthaasten

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
Quote To Note Book - Essencio - Notes to live by

Quote To Note Book

Luxe notebook voor mooie citaten
21.95
My Gratitude Journal - Essencio - Notes to live by

My Gratitude Journal

Luxe dankbaarheidsboek
Uitverkocht