Kaartenset - Onthaasten

12,95

Als je je omringt met woorden die van waarde zijn, ga je leven naar wat je leest. Wat wens jij jezelf – of een ander – toe?

Deze kaartenset met het thema Onthaasten is onderdeel van de collectie Notes To Live By. De set bevat 8 kaarten met elk een uniek ontwerp, geïnspireerd door de natuur. Op de kaarten staan woorden en teksten die je uitdagen om zonder haast te leven, en je even laten stilstaan. Met affirmaties, zoals:

  • Vertraag en verwonder
  • Be patient with yourself
  • Adem in – Adem uit. Adem.

Gebruik ze als bemoediging voor elke dag, en leef naar het verlangen dat je hebt. Geef ze een mooie plek in huis als een positieve reminder (Note To Self). Of verstuur een kaart, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken. Op de blanco kaart schrijf je je eigen liefdevolle woorden die jij nodig hebt of een ander gunt.

Specificaties
  • Set van 8 verschillende kaarten
  • Inclusief enveloppen
  • Formaat: A6
  • Stevig papier (350 gram, mat)

12,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

kaartenset_onthaasten_Essencio-0341

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - Affirmatieposter - Be patient with yourself

Poster A4 - Be patient

Be patient with yourself
7.95
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Lichter leven

Kaartenset - Lichter leven

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
Essencio Note To Self kaartenset blanco affirmatie kaarten Persoonlijk

Kaartenset - Persoonlijk

Set van zes kaarten + enveloppen
8.95
Quote To Note Book - Essencio - Notes to live by

Quote To Note Book

Luxe notebook voor mooie citaten
21.95