Kaartenset - Genoeg tijd

12,95

Note To Self: Genoeg tijd – set van 8
– Notes to live by

Als je je omringt met woorden die van waarde zijn, ga je leven naar wat je leest. Wat wens jij jezelf toe?

Op deze kaarten staan woorden en zinnen die je leren te leven met aandacht en je laten ervaren dat er tijd genoeg is. Zoals:
• Ik doe even drie minuten niets
Time is a created thing
• Ik neem de tijd om dankbaar te zijn

Gebruik ze als zichtbare reminder voor elke dag, en leef naar het verlangen dat je hebt. Of stuur een kaart aan iemand anders. Op de blanco kaart schrijf je je eigen waardevolle woorden die jij nodig hebt.

Gebruik de kaarten als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Hang de verschillende ansichtkaarten op een mooie plek in huis, als zichtbare reminder voor het verlangen dat je hebt. Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten te sturen zijn, zodat je gaat leven naar wat je leest. Of verstuur een kaart, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken.

Er zijn kaarten in 7 thema’s: Onthaasten, Genoeg tijd, Lichter leven, Bijbelse wijsheid, Zelfliefde, Persoonlijk en Veranderen.

Over de collectie: Notes to live by
Onze nieuwe collectie Notes to live by nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden, zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen. Hier lees je meer over deze collectie.


Specificaties
• Formaat A6
• Set van 8 kaarten
• Inclusief 8 grijze enveloppen
• Stevige kaarten (gedrukt op 350 gram mat papier)
• ISBN

12,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Genoeg tijd_kaarten set_essencio-0088

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

product-eerste-essentie-nwe-poster-los-1200x1200

Poster A4 - Geef aandacht

7.95
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Onthaasten

Kaartenset - Onthaasten

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
Essencio Note To Self kaartenset blanco affirmatie kaarten Persoonlijk

Kaartenset - Persoonlijk

Set van zes kaarten + enveloppen
8.95
My Gratitude Journal - Essencio - Notes to live by

My Gratitude Journal

Luxe dankbaarheidsboek
Uitverkocht