Poster A4 - Be patient

7,95

Als je je omringt met woorden die van waarde zijn, ga je leven naar wat je leest. Wat wens jij jezelf – of een ander – toe?

Deze A4-poster uit de Notes To Live By-collectie daagt je uit om te onthaasten en geduldig te zijn met jezelf. Op de poster staat de tekst:

‘Be patient with yourself.’

Hang de poster op een mooie plek in huis, als zichtbare en positieve reminder (note-to-self) voor het verlangen dat je hebt. Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten te sturen zijn, zodat je gaat leven naar wat je leest. Of geef een poster cadeau, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken.

Deze poster is ook verkrijgbaar als A6-kaart in de kaartenset Onthaasten.

Specificaties
  • Formaat: A4 (210 x 297 mm)
  • Luxe, mat papier (350 gram)
  • Verpakt in cellofaan, leuk om cadeau te geven

7,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Cadeaupakket Notes To Live By-2308

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Quotes

Cadeaupakket Quotes

Notebook + poster + twee kaarten
25
Essencio - Affirmatiekaart - Ik ga positief denken

Kaart A6 - Positief denken

Ik ga positief denken
1.95
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Onthaasten

Kaartenset - Onthaasten

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95