Op woensdag 20 maart 2024 wordt in Utrecht het BLOOM Event georganiseerd. Een gloednieuw evenement, speciaal voor ondernemende vrouwen. Ben jij er ook bij? Dan ontmoeten wij je graag in onze Essencio-stand met stijlvolle producten voor je werkplek. En kom ‘s middags naar onze inspirerende talk vanuit Essencio Brands over marketing zonder roeptoeteren.

Wat is het BLOOM Event?

Het BLOOM Event vindt plaats op een prachtige, monumentale locatie in Utrecht met veel daglicht: de Werkspoorkathedraal. Hier kun je je als ondernemende vrouw een dag lang laten inspireren over groei, balans en verbinding. Er is een uitgebreid programma met verschillende podiums, waar je kunt luisteren naar sprekers. Leer meer over de onderwerpen die jou prikkelen. Ook zijn er allerlei leuke stands waar je producten kunt shoppen die aansluiten bij deze thema’s:

  • Bloom your brand
  • Bloom your business
  • Bloom yourself
  • Bloom together

Tickets voor het BLOOM-event zijn nog verkrijgbaar tot en met 10 maart 2024. Lees hier meer over het programma en bestel jouw ticket.

Essencio-Bloom-Event-producten-voor-rustige-inspirerende-werkplek-ondernemende-vrouwen

Shop stijlvolle Essencio-producten voor een inspirerende werkplek

Leuk om je te mogen ontmoeten in onze stand, waar je een groot deel van de Essencio-producten kunt bekijken én kopen. Wil je graag een rustige en inspirerende werkplek creëren? Kom dan zeker even langs en neem een kijkje tussen onze stijlvolle posters, kaarten, notitieblokken, notebooks, agenda’s en andere items.

Als je wilt groeien in je marketingvaardigheden, is het de moeite waard om ons nieuwe werkboek voor ondernemers te bekijken. We zijn benieuwd naar jouw verlangens voor je bedrijf, en denken graag met je mee of het werkboek je hierbij kan helpen. Tot slot organiseren we tijdens het BLOOM Event een toffe winactie én een kortingsactie voor deelnemers.

Margreet en Jiska spreken over marketing zonder roeptoeteren

Vanuit Essencio Brands spreken ontwerper Margreet Kattouw en merkstrateeg Jiska Rook op woensdag 20 maart om 14:15 uur in de Blossom Dome. Het beloofd een inspirerende talk te worden over verbindende marketing zonder roeptoeteren. Als ondernemer heb je een missie: je wilt met jouw expertise impact maken. Maar om op te vallen in onze wereld vol prikkels, is het nodig om van je bedrijf een sterk merk te maken. Dat mensen je bedrijf herkennen, herinneren en erover praten met anderen.

Laat je in deze talk inspireren over branding en marketing vanuit je essentie – zonder roeptoeteren. En leer ondernemen vanuit verbinding en vertrouwen, met de klanten die het beste bij jou passen.

 LET OP! Eerder zou onze talk plaatsvinden op donderdag 21 maart, maar door een programmawijziging vanuit BLOOM Event is dit verschoven naar woensdag 20 maart om 14:15 uur.

Wil je vaker geïnspireerd raken met dit soort shopnieuws en blogs? In onze nieuwsbrief bieden we je twee keer per maand inspiratie, quotes, reflectiemomenten, opdrachten en shoptips over natuur, onthaasting en klein geluk. En iedere eerste dinsdag van de maand ontvang je gratis inspirerende downloads met een (natuur)foto en quote. Meld je hier aan.