Poster A4 - Morning blessing

7,95

Als je je omringt met woorden die van waarde zijn, ga je leven naar wat je leest. Wat wens jij jezelf – of een ander – toe?

Deze A4-poster uit de Notes To Live By-collectie helpt je beseffen dat elke ochtend een zegening is. Op de poster staat de tekst:

‘Every morning is a blessing.’

Hang de poster op een mooie plek in huis, als zichtbare en positieve reminder (note-to-self) voor het verlangen dat je hebt. Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten te sturen zijn, zodat je gaat leven naar wat je leest. Of geef een poster cadeau, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken.

Deze poster is ook verkrijgbaar als A6-kaart in de kaartenset Lichter leven.

Specificaties
  • Formaat: A4 (210 x 297 mm)
  • Luxe, mat papier (350 gram)
  • Verpakt in cellofaan, leuk om cadeau te geven

7,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Cadeaupakket Notes To Live By-2286

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Gratitude

Cadeaupakket Gratitude

Notebook + poster + twee kaarten
Uitverkocht
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Lichter leven

Kaartenset - Lichter leven

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
Quote To Note Book - Essencio - Notes to live by

Quote To Note Book

Luxe notebook voor mooie citaten
21.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95