Iedere eerste dinsdag van de maand verrassen we onze nieuwsbrieflezers met drie nieuwe inspiratiedownloads. Als cadeautje en waardering voor hun betrokkenheid en tijd. In juni 2020 stonden de Essencio-wallpapers (voor bureaublad, mobiel en social media) in het teken van het thema van onze serie agenda’s: Verweef je tijd. Omdat we blij worden van delen, vind je hieronder de downloads gratis ter inspiratie. Inspireer jezelf – of deel ze uit aan een ander.

Op de downloads vind je de quote:

“De tijd laat ons op een prachtige manier zien wat echt belangrijk is.”
– Margaret Peters

We willen je laten ervaren dat je tijd mag nemen om te leren en te groeien. Om te leven met aandacht en zicht te krijgen op dat wat belangrijk voor je is. Het leven en de tijd zijn een mooie mentor. Het leven leert ons om tijd waardevol te benutten. En tijd leert ons de waarde van het leven.

Alsjeblieft: gratis downloads voor jou. Met een prachtige quote over de tijd. Op het beeld zie je een natuurcollage, gemaakt door Margreet Kattouw. Zij is eigenaar van Essencio en ontwerpt ieder jaar onze serie agenda’s.

Gebruik de downloads als wallpaper, social media-post, bureaublad of achtergrond op je telefoon.

Download bureaublad desktop

Download achtergrond mobiel

Download social media-post

 

We wensen je dat je kunt genieten van je tijdsbesteding, zonder dat chaos of haast je geluk verpest. Dat je je bezigheden verweeft op een manier die goed is voor je geest en lichaam.

Geef aandacht aan dat wat belangrijk voor je is. Want er ís altijd genoeg tijd, het gaat om jouw keuzes in het besteden van je tijd.

Wil je vaker geïnspireerd raken met nieuwe downloads en blogs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.