Kaart A6 - Adem

1,95

Als je je omringt met woorden die van waarde zijn, ga je leven naar wat je leest. Wat wens jij jezelf – of een ander – toe?

Deze kaart uit de collectie Notes To Live By daagt je uit om even stil te staan en letterlijk te ademen. Op de voorzijde van de kaart staat de tekst:

‘Adem in, adem uit – adem’

Gebruik deze kaart als bemoediging voor elke dag, en leef naar het verlangen dat je hebt. Geef de kaart een mooie plek in huis als een positieve reminder (Note To Self). Of verstuur hem, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken.

Deze kaart is ook verkrijgbaar in de kaartenset ‘Onthaasten’.

Specificaties
  • Losse kaart
  • Formaat: A6
  • Stevig papier (350 gram, mat)
  • Inclusief grijze envelop

1,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Kaart_adem in,adem uit_Essencio-9524

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Notes

Cadeaupakket Notes

Notebook + poster + twee kaarten
25
Essencio - Affirmatieposter - Every morning is a blessing

Poster A4 - Morning blessing

Every morning is a blessing
7.95
Essencio - Affirmatiekaart - Ik ga positief denken

Kaart A6 - Positief denken

Ik ga positief denken
1.95
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Onthaasten

Kaartenset - Onthaasten

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95