Kaartenset - Zelfliefde

12,95

Als je je omringt met woorden die van waarde zijn, ga je leven naar wat je leest. Wat wens jij jezelf – of een ander – toe?

Deze kaartenset met het thema Zelfliefde is onderdeel van de collectie Notes To Live By. De set bevat 8 kaarten met elk een uniek ontwerp, geïnspireerd door de natuur. Op de kaarten staan woorden en zinnen die je leren mild en positief naar jezelf te kijken. Met affirmaties, zoals:

  • Ik praat liefdevol over mezelf
  • Het is niet mijn taak om alles te zijn voor iedereen
  • Het gaat niet om wat ik doe, het gaat om wie ik ben

Gebruik ze als bemoediging voor elke dag, en leef naar het verlangen dat je hebt. Geef ze een mooie plek in huis als een positieve reminder (Note To Self). Of verstuur een kaart, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken. Op de blanco kaart schrijf je je eigen liefdevolle woorden die jij nodig hebt of een ander gunt.

Specificaties
  • Set van 8 verschillende kaarten
  • Inclusief enveloppen
  • Formaat: A6
  • Stevig papier (350 gram, mat)

12,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Zelfliefde_kaartenset_essencio

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Gratitude

Cadeaupakket Gratitude

Notebook + poster + twee kaarten
Uitverkocht
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Onthaasten

Kaartenset - Onthaasten

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Genoeg tijd

Kaartenset - Genoeg tijd

Set van acht kaarten + enveloppen
12.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95