Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken en ga je leven naar wat je leest. Onze nieuwe collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden, zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Het is onze missie om mensen de rijkdom van een bewust leven te laten ervaren en te helpen groeien, onthaasten, focussen en genieten. Daarom hebben we de collectie Notes To Live By ontwikkeld: een collectie die bestaat uit drie luxe notebooks en een bijzondere kaartenserie. We nodigen je uit om je gedachten te voeden met woorden die van waarde voor je zijn, zodat je vaker gevoelens van dankbaarheid, acceptatie, vreugde, liefde en hoop ervaart.

Essencio - bijzondere collectie Notes to live by - omring je met waardevolle woorden - kaarten notebooks klein

Kaartenserie Note To Self

Wat wens jij jezelf toe? Met welke gedachte zou jij de dag willen beginnen? De kaartenserie Note To Self biedt inspirerende woorden en zinnen die jou persoonlijk helpen, om mee te dragen de dag in. Of schrijf op een blanco kaart een zin die jou raakt en waarmee je aan de slag wilt. De kaarten zijn vormgegeven in lichte, zachte tinten, met rustige beelden uit de natuur, die ruimte en overzicht geven of bijzondere details laten zien. Hier lees je meer over de bijzondere kaartenserie

Gebruik de kaarten als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Hang verschillende ansichtkaarten op een mooie plek in huis, als zichtbare reminder voor het verlangen dat je hebt. Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten te sturen zijn, zodat je gaat leven naar wat je leest. Of verstuur een kaart, omdat je weet dat iemand deze gedachte goed kan gebruiken.

Er zijn kaarten in 7 thema’s: Onthaasten, Genoeg tijd, Lichter leven, Bijbelse wijsheid, Zelfliefde, Persoonlijk en Veranderen.

Bekijk hier de Note To Self-kaartenserie

Essencio Note To Self kaartenset affirmatie kaarten Genoeg tijd set overzicht Notes to live by
Note To Self – kaartenset Genoeg tijd

Persoonlijk citatenboek: Quote To Note Book

Met het Quote To Note Book maak je van de wijsheden die je in je leven tegenkomt, een mooi en stijlvol naslagwerk. Want er zijn zoveel prachtige woorden en zinnen die het waard zijn om te onthouden. Van die ene zin uit een boek dat je laatst las tot die grappige uitspraak van je kind of een mooie zin uit een documentaire.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

Ook woorden die je tegen jezelf wilt zeggen krijgen hierin een plek. Het citatenboek heeft een bijzondere indeling met creatieve kaders, waarin je kunt schrijven en tekenen. Zo kun je de quotes makkelijk nalezen. Lees de quotes af en toe terug en overdenk wat je zo belangrijk vindt. Zodat je vanuit die inspiratie gaat leven.

Het Quote To Note Book is nu verkrijgbaar

Dankbaarheidsboek: My Gratitude Journal

In My Gratitude Journal kun je je kleine en grote dankbare momenten opschrijven. Dankbaarheid is voor de één een bekende waarde, voor de ander een nieuw begrip. Iedere dag een korte tijd vrijmaken om je kleine en grote dankbare momenten op te schrijven, geeft je leven een positief perspectief. Uit onderzoek blijkt dat mensen die dankbaar leven, meer gevoelens van tevredenheid en vreugde te ervaren, en ook meer van betekenis zijn voor anderen.

Maak een gewoonte van je dankbaarheid, en leef een bewuster leven.

Dankbaar zijn helpt je te wortelen. Bewust te worden van dingen die je ten deel vallen. Zodat je niet alleen maar focust op dingen die je wilt bereiken. In het dankbaarheidsboek My Gratitude Journal kun je op een creatieve en overzichtelijke manier je dankbaarheid opschrijven, zodat je het kunt doorleven.

My Gratitude Journal is nu verkrijgbaar

Notitieboek: My Essential Notes

Onze gedachten kunnen soms met ons op de loop gaan. Wat dan helpt, is om je gedachten op papier te zetten. Dit stijlvolle notitieboek is een plek om van je af te schrijven en je gedachten te ordenen. Om inzichten te krijgen, nieuwe ideeën te laten groeien, herinneringen vast te leggen en emoties of gevoelens te benoemen.

Een plek om de essentie vast te leggen, van dingen die je onthouden wilt.

We wensen je dat jouw woorden je – nu, of later – rust, inzicht, ideeën, vertrouwen of troost bieden. Zodat dit een plek wordt waar woorden voor verbinding zorgen, met jezelf en met anderen.

My Essential Notes is nu verkrijgbaar

My Essential Notes Essencio - Persoonlijk luxe notitieboek zilver grijs

We zijn heel benieuwd wat je van deze nieuwe collectie vindt! Laat het ons weten op info@essencio.nl of deel je reactie op ons Instagram-account.

PS. Al deze producten zijn ook beschikbaar voor wholesale.

Wil je vaker geïnspireerd raken met dit soort blogs? In onze nieuwsbrief bieden we je twee keer per maand inspiratie, quotes, reflectiemomenten, opdrachten en shoptips over natuur, onthaasting en klein geluk. En iedere eerste dinsdag van de maand ontvang je gratis inspirerende downloads met een (natuur)foto en quote. Meld je hier aan.