Cadeaupakket Quotes

25,00

Dit cadeaupakket met het thema ‘Quotes’ is een bijzonder geschenk om te geven. Bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of ter bemoediging. Of zomaar, omdat je iemand de waarde van mooie woorden en citaten gunt.

Het cadeaupakket bestaat uit:

Nu voor € 25,- (totaalwaarde: € 33,80)

Met het Quote To Note Book maak je van de wijsheden die je in je leven tegenkomt, een mooi en stijlvol naslagwerk. Want er zijn zoveel prachtige woorden en zinnen die het waard zijn om te onthouden. Van die ene zin uit een boek dat je laatst las tot die grappige uitspraak van je kind of een mooie zin uit een documentaire. Ook woorden die je tegen jezelf wilt zeggen krijgen hierin een plek. Een bijzonder en waardevol cadeau om te geven en te ontvangen.

De A4-poster en A6-kaarten zijn gedrukt op luxe, stevig papier.

Het pakket wordt mooi voor je ingepakt, zodat je het met plezier kunt weggeven.

Wist je dat er ook nog twee cadeaupakketten met een ander thema beschikbaar zijn? Ontdek cadeaupakket Gratitude en Notes.

25,00

Beschikbaarheid: Slechts 6 resterend op voorraad

Uitgebreide omschrijving

Er schuilt kracht in woorden. Door waardevolle woorden te overdenken en te herhalen, kun je ze eigen maken. Onze collectie Notes To Live By nodigt je uit om je gedachten te voeden met positieve quotes en beelden. Zodat je groeit in persoonlijke ontwikkeling, en daardoor ook meer van betekenis kunt zijn voor anderen.

Omring je met zinnen die van waarde zijn, en leef vanuit die inspiratie.

De collectie bestaat uit drie luxe notebooks om jouw waardevolle woorden vast te leggen en zeven kaartensets met de thema’s: OnthaastenGenoeg tijdLichter levenBijbelse wijsheidZelfliefdePersoonlijk en Veranderen. Ook zijn er posters en drie bijpassende cadeausets verkrijgbaar: Quotes, Notes en Gratitude.

Ervaar de kracht van de herhaling en merk dat je gedachten positief te beïnvloeden zijn, zodat je gaat leven naar wat je schrijft en leest. Zo gebruik je de kaarten, posters en notebooks als kompas voor je eigen ontwikkeling.

Cadeaupakket Notes To Live By-2308

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Essencio - cadeaupakket - Notes

Cadeaupakket Notes

Notebook + poster + twee kaarten
25
Essencio - cadeaupakket - Gratitude

Cadeaupakket Gratitude

Notebook + poster + twee kaarten
Uitverkocht
Essencio - Affirmatieposter - Be patient with yourself

Poster A4 - Be patient

Be patient with yourself
7.95
My Essential Notes - Essencio - Notes to live by

My Essential Notes

Luxe notebook met stijlvol ontwerp
21.95