De afgelopen tijd hebben we met veel liefde gewerkt aan onze nieuwe agenda’s voor 2020. We houden van de natuur en laten ons graag door haar inspireren. Daarom is voor 2020 het concept van onze agenda’s ‘Natuurlijke contrasten’. Talloze beelden uit de natuur hebben we bekeken. Van fotografisch tot illustratief, van weidse beelden tot gedetailleerde structuren. De mooiste beelden die een contrast oproepen, hebben een plek in de agenda’s gekregen.

Over het concept Natuurlijke contrasten

Natuurlijke contrasten, we vinden ze overal om ons heen. Een lichte dag gaat over in een donkere nacht. De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. En ook in het leven vind je die contrasten terug. Je geniet van een rustige wandeling na een hectische werkdag. Of wordt vrolijk van een lief gebaar in een verdrietige situatie.

“De dorheid van de winter maakt plaats voor groei in de lente. En ook in het leven vind je die contrasten terug.”

In de nieuwe agenda’s brengen we, in tekst en in beeld, een ode aan deze contrasten. Soms zijn deze heel bijzonder, maar soms ook bijzonder eenvoudig. We delen graag positieve en bijzondere citaten. Ze gaan over natuur, persoonlijke ontwikkeling en zingeving, en laten je soms net even anders kijken. In enkele ervan vind je wijsheid gebaseerd op het christendom.

We nodigen je uit om met het gebruiken van de agenda bewust mee te leven in het ritme van natuurlijke contrasten. En te genieten van de rijkdom die de natuur in zich heeft, doordat ze er gewoon al is.

Alle agenda’s zijn nu verkrijgbaar! Bekijk ook de gratis inspiratiedownloads over het thema Natuurlijke contrasten.

De covers van de Vrolijk Agenda Groot 2020 en (School)seizoen 2019-2020

Over de Vrolijk Agenda

Al jaren ontwerpen we de Vrolijk Agenda. Het is een geliefd lifestyleproduct voor veel vrouwen. Dit komt doordat elke spread écht uniek is ontworpen en de agenda rijke inhoud bevat, met quotes en teksten over een positieve mindset. De agenda heeft een fijngevoelig ontwerp, prachtig natuurbeeld en illustraties van details uit de natuur. De naam Vrolijk Agenda komt voort uit onze vroegere merknaam Studio Vrolijk.

De Vrolijk Agenda is verkrijgbaar in verschillende formaten: groot, klein, in schoolseizoenuitvoering, en als familieplanner voor 6 personen. Deze agenda’s hebben allemaal dezelfde inhoud en foto’s. Je kunt ze bestellen vanaf de zomer 2019.

Alle 2020-agenda’s zijn verkrijgbaar in onze shop

Een greep uit de reviews op Bol.com van eerdere gebruikers:

‘Al 5 jaar mijn favoriete agenda. Bestel er jaarlijks 10 extra om weg te geven.’

‘Prettig dat de agenda doorloopt: er volgen niet meerdere fotopagina’s achter elkaar. Dit maakt het bladeren prettig.’

‘Wat ik vooral goed vind: goede kwaliteit en ziet er mooi uit.’

‘Wauw, ik ben helemaal blij met mijn agenda. Raad ‘m iedereen aan die van interieur, reizen en grafische ontwerpen houdt. De agenda staat prachtig in je interieur! Kortom, echt heel blij mee.’

‘Fijne/mooie agenda, dik papier en voldoende ruimte om nog extra dingen op te schrijven.’

‘De agenda heeft een fijn formaat en past goed in een tas.’

‘Een mooie, stijlvolle agenda met voldoende ruimte om afspraken op te schrijven en tussendoor notities te maken. Hij heeft een fijn formaat, is stevig en niet al te zwaar.’

Wil jij ook jouw ervaringen met ons delen? Graag! Je helpt ons door een review achter te laten op Bol.com of stuur ons een mail op info@essencio.nl. Dankjewel!

We wensen je een prachtig jaar met mooie plannen toe!

Wil je vaker geïnspireerd raken met dit soort blogs? In onze nieuwsbrief bieden we je twee keer per maand inspiratie, quotes, reflectiemomenten, opdrachten en shoptips over natuur, onthaasting en klein geluk. En iedere eerste dinsdag van de maand ontvang je gratis inspirerende downloads met een (natuur)foto en quote. Meld je hier aan.