Leuk nieuws: we hebben een nieuwe categorie in onze webshop: Business. Hier vind je mooie stationery-producten voor je werkplek, zoals onze Business Agenda en handige notitieblokken. Én je ontdekt daar een nieuw werkboek voor ondernemers!

Sinds 2018 werken we met Essencio vanuit twee takken: je leest dit blog in onze webshop met betekenisvolle stationery (zoals onze jaarlijkse collectie agenda’s), maar we zijn ook een creatief bureau. Vanuit Essencio Brands begeleiden we ondernemers en organisaties bij hun content, marketing en branding. Om zo bij te dragen aan een stijlvollere, zachtere wereld met meer betekenis.

Nieuw werkboek: Meer klanten zonder roeptoeteren

Speciaal voor ondernemers die hun marketing graag vanuit verbinding en plezier invullen, hebben we een nieuw werkboek ontwikkeld: Meer klanten zonder roeptoeteren. Dit werkboek helpt je om je branding en marketing relevanter te maken voor je potentiële klanten, zonder trucs. Je leert mensen aan je te verbinden vanuit de kracht van verhalen, via de drie fases van kennismaken, verbinden en vertrouwen.

Essencio webshop stationery - Nieuw werkboek voor ondernemers over zachte eerlijke verbindende marketing

Meer shoptips voor je bedrijf en een stijlvolle werkplek?

Met de lancering van dit werkboek, hebben we ook een nieuwe Business-categorie aan de webshop toegevoegd. Daar vind je het werkboek en mooie stationery-producten voor je werkplek. Zoals onze Business Agenda en handige notitieblokken. En shop ook leuke posters en kaarten als mooie decoratie op je werkplek erbij!

Essencio webshop stationery - Nieuw stijlvolle business agenda 2024 notebook notitieblok werkplek ondernemers bedrijf

Ben je ondernemer en wil je meer weten over onze diensten op gebied van branding en marketing? Bekijk dan onze website essenciobrands.nl.

En neem zeker ook een kijkje in de nieuwe Business-categorie in de webshop!

Veel shopplezier!