Schoonheid, wat is dat precies? En wanneer kun je zeggen dat iets schoonheid heeft? Wanneer is iemand mooi? Vind jij dat je schoonheid hebt? We weten allemaal dat we als vrouwen heel erg kritisch op onszelf kunnen zijn.

Maar bedenk eens: welke mensen vind jíj mooi? Zo mooi dat je het schoonheid kunt noemen? Vaak denk je er niet eens over na, en voel je meteen: dit is prachtig en authentiek. Een gegeven glimlach, een zachte, warme blik in de ogen. Wijsheid. Of een wapperend plukje grijs haar, dat daar gewoon mag zijn, waarmee iemand uitstraalt dat ze er happy mee is. In heel kleine dingen kun je zien dat iemand schoonheid bezit.

‘Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.’
– Kahlil Gibran

Het helpt natuurlijk mee als je er leuk uitziet, dat valt als eerste op. Maar als je echt goed kijkt, zit schoonheid dan niet in iets heel anders dan in uiterlijk? Mensen zijn prachtig als ze hun echte eigenheid laten zien. Hun eigen unieke ‘zelf’.

Als je leeft naar wie je vanbinnen bent, in plaats van doet wat een ander doet, geeft je dat een bijzondere uitstraling.

Deze kaart helpt je eraan herinneren om vanuit je eigen kracht te gaan leven. Verkrijgbaar in de Note To Self-Kaartenset ‘Genoeg tijd’. € 12,95 voor 8 kaarten, inclusief envelop

 

Hieronder bieden we je mooie wallappers aan, als reminder om aan elkaar onze schoonheid te laten zien. Durf jezelf te zijn, en durf te leven naar wie jij echt van binnen bent. Stop met kijken naar wat een ander heeft of kan, en blijf bij jezelf. Dát is aanstekelijk en prachtig tegelijk! En een fijn bijkomend voordeel: het kost niet zoveel energie :).

Alsjeblieft, free downloads voor jou; voor je bureaublad, social media of als achtergrond voor je telefoon.

‘Schoonheid begint op het moment dat je jezelf durft te zijn.’
– Essencio

Essencio - Blog - Schoonheid begint op het moment dat je jezelf durft te zijn - quote schoonheid beauty wallpapers download achtergrond bureaublad klein

Download achtergrond desktop

Download achtergrond telefoon

Download social media-post

 

Wil je vaker geïnspireerd raken met dit soort blogs? In onze nieuwsbrief bieden we je twee keer per maand inspiratie, quotes, reflectiemomenten, opdrachten en shoptips over natuur, onthaasting en klein geluk. En iedere eerste dinsdag van de maand ontvang je gratis inspirerende downloads met een (natuur)foto en quote. Meld je hier aan.