Wie verrijkt jouw leven? Misschien denk je nu aan je moeder, oma, dochter, partner, vriendin of een andere belangrijke vrouw in je leven. Wat is het mooi om zo nu en dan je dankbaarheid aan haar te laten zien. Bijvoorbeeld door je waardering uit te spreken, op te schrijven óf een persoonlijk en betekenisvol geschenk te geven. Inspiratie nodig? Bekijk hieronder 5 bijzondere cadeautips voor Moederdag, of zomaar.

‘Let us be grateful to the people who make us happy; they are the charming gardeners who make our soul blossom.’ – Marcel Proust

 

Essencio - cadeaupakket - Quotes
Cadeaupakket ‘Quotes’ met persoonlijk citatenboek, poster en kaarten – Bekijk het cadeaupakket hier

Moederdag cadeautip 1: cadeaupakket ‘Quotes’

Laat jouw moeder zich graag inspireren door mooie citaten en spreuken met diepgang? Dan is dit bijzondere cadeaupakket uit onze collectie Notes To Live By echt iets voor haar. Het pakket bevat het luxe notitieboek ‘Quote To Note Book’  met zachtroze, linnen omslag. Met kaders, lijnen en dots voor het opschrijven van quotes die je wilt onthouden.

Daarnaast vind je in het pakket een stijlvolle A4-poster met het citaat ‘Be patient with yourself’ en twee A6-kaarten. Een kaart met de tekst ‘Liefde is het antwoord op alles’ en een kaart met ruimte voor je eigen wens of wijsheid.

Prijs: € 25,-

 

Essencio Verjaardagskalender met elke maand een kalme, Hollandse natuurfoto en quote – Bekijk de kalender

Moederdag cadeautip 2: Essencio Verjaardagskalender

Geef je moeder deze stijlvolle verjaardagskalender met als thema ‘Vier de ruimte’. Bij iedere maand vind je een betekenisvolle quote en een rustgevende Nederlandse natuurfoto, gemaakt door Margreet Kattouw. De beelden brengen de ruimte van de natuur van buiten naar binnen; een feest om naar te kijken. Geniet van prachtige horizonnen, landschappen en natuurlijke details.

Prijs: € 18,95

 

Essencio - canvas tas met natuur quote naturel - cadeau voor wandelaar of natuurliefhebber - 9394
Canvas tas met quote – ‘In every walk with nature, one receives far more than he seeks.’ – Shop deze tas

Moederdag cadeautip 3: Canvas tas met natuur-quote

Met deze fijne canvas tas kan je moeder stijlvol op pad. Voor een wandeling, een dagje uit, bezoekje aan de speeltuin met de (klein)kinderen, of wat boodschappen. Deze tote bag onderscheidt zich door de stevigheid en luxe kwaliteit. Dankzij het extra zware biologische katoen gaat de tas lang mee. Door het ruime formaat en de ingenaaide bodem neem je al je spulletjes makkelijk mee. Met illustratie van een takje en quote over de kracht van wandelen in de natuur.

Prijs: € 15,-

 

Essencio Notitieblok donker To do – or not to do-9060-2
Notitieblok ‘To do – or not to do’ – Shop dit notitieblok

Moederdag cadeautip 4: Notitieblok voor to-do’s en not-to-do’s

Gun je je moeder wat minder haast? Dit mooie notitieblok helpt haar bewust kiezen wat ze wel én niet wil doen. Fijn voor het organiseren van taken, acties of boodschappen. Onderaan elk vel staat de quote ‘It’s not about having time – it’s about making it’. Verkrijgbaar in twee varianten: licht of donker.

Prijs: € 6,95

 

Essencio-product-eerste-essentie-in-lijst-nieuw-1200x1200
Mooie A4-poster met citaat ‘Geef aandacht en zoek de stilte’ – Bekijk de poster

Moederdag cadeautip 5: Poster ‘Geef aandacht’

Krijgt deze poster met pluimen bij jouw moeder een mooi plekje aan de muur? Het is een stijlvolle poster met fijne naturel-tinten en een betekenisvol citaat: ‘Geef aandacht en zoek de stilte. Ze zijn de meest luxe dingen van vandaag’. Je ontvangt de poster verpakt in cellofaan, ook leuk als brievenbuscadeautje.

Prijs: € 7,95

Tip: Ontdek nog meer cadeau-inspiratie in onze webshop