Veilig betalen

Veilig betalen

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” el_class=”pagina” width=”3/4″ el_position=”first last”]

Veilig betalen

Betaalinformatie

Je kunt bij Essencio betalen via:

  • iDEAL
  • Creditcard/Paypal
  • Rembours
  • Factuur (alleen voor wholesale)

IDEAL

Betalen via iDEAL kan wanneer je aangesloten bent bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Betalingen in onze webshop worden door betalingspartner Sisow veilig verwerkt. Sisow waarborgt de veiligheid met een veilige SSL-verbinding, en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux. Vandaar dat deze naam (Stichting Sisow) als begunstigde staat bij de iDEAL betaling. Bekijk voor meer informatie op de website van Sisow.

Creditcard/Paypal

Creditcard en/of Paypal betalingen lopen via een SSL- beveiligde server, die de creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Zodra de betaling geverifieerd is wordt de bestelling verstuurd. De creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet bewaard.

Rembours

Betaling onder rembours is veilig en snel. Je betaalt contant (gepast) aan de postbode. Ben je niet thuis of heb je geen gepast geld? Je hebt dan drie weken de tijd om met de toegekende PIN de betaling te voldoen op het postkantoor. Voor betalingen onder rembours brengen wij € 18,35 verzendkosten in rekening, corresponderend met het tarief dat PostNL rekent voor deze manier van betalen.

Betaling op factuur

Voor wholesale klanten bestaat de mogelijkheid om middels betaling op factuur te bestellen. De betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur voldaan te worden.

[/spb_text_block]